Jdi na obsah Jdi na menu
 


Diamantová mikrodermabraze

Jedná se o poměrně novou přístrojovou metodu, která pracuje na principu intenzivního mechanického peelingu aplikačními koncovkami pokrytými diamantovou drtí různé hrubosti. Ty „obrušují" vrchní vrstvičku kůže, čistí ji a oživují. Zlepšuje se tím prokrvení kůže, dochází ke stimulaci kolagenních a elastických vláken.

Výsledkem ošetření je:

  • hladší, svěží pleť,

  • lepší tonus pleti (pleť je barevně jednotnější),

  • povrchové pigmentové skvrnky a póry se výrazně zjemňují.

Vakuové sání aplikační koncovky zajistí správný kontakt s kůží a odsátí reziduí kožních buněk. Výrazně se zlepšuje účinnost kombinovaných ošetření - v kůži nezůstávají žádná rezidua cizorodého materiálu krystalů, kůže je v přirozeném, nekontaminovaném stavu a je schopna daleko lépe reagovat na možné další ošetření, které může bezprostředně následovat.

Diamantová mikrodermabraze si poradí s pigmentovými skvrnami i rozšířenými póry. Zjemní jizvy hypertrofické, po akné či neštovicích. Příznivě ovlivňuje i jemné vrásky a strie.

Diamantová mikrodermabraze je pleťovou rejuvenací, která nastartuje růst nových, zdravých a elastických kožních buněk, odolných vůči vnějším vlivům. Vrátíme tak biologický čas pokožky zpět a zpomalíme její další stárnutí.

Aplikace trvá cca 15 minut.

dsc_0011.jpg